Social IconSocial IconSocial Icon
Section Title Icon

Välkommen till WIN Bygg AB

"Bygg med oss för en win-win lösning" - vårt motto på WIN Bygg AB.

För WIN Bygg AB är kvalitet och nöjda kunder högsta prioritet. Vi tror att genom att leverera högkvalitativa resultat och överträffa våra kunders förväntningar, kan vi bygga långsiktiga relationer och skapa en positiv inverkan på samhället. Vi strävar alltid efter att använda de bästa materialen och verktygen i vårt arbete och följer noggrant byggnormer och säkerhetsstandarder. Vårt team av yrkesverksamma arbetar hårt för att säkerställa att varje projekt är genomfört med högsta precision och noggrannhet. Vi är stolta över vårt rykte som en pålitlig och ansvarsfull byggföretag och vi kommer alltid att göra vårt yttersta för att uppfylla våra kunders förväntningar.

About Intro Icon

Vi erbjuder 24/7-tjänst

About Intro Icon

kvalitetsverktyg

About Intro Icon

Certifierade snickare

About Intro Icon

10 års erfarenhet

WIN Bygg AB är en professionell byggfirma som är specialiserad på snickeriarbeten i Stockholm. Vi har en välrenommerad grupp av skickliga snickare som kan utföra alla typer av snickeriarbeten, från mindre reparationer till större projekt. Vårt team består av erfarna yrkesverksamma som är passionerade om sitt arbete och har en djup förståelse för snickeri och dess olika material. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar genom att leverera högkvalitativa resultat som är både vackra och funktionella.Vi har arbetat med ett brett spektrum av kunder, från privata hemägare till stora företag. Oavsett storlek på projektet, arbetar vi med samma höga standard och engagemang. Vårt team är fullt utrustat med verktyg och material av hög kvalitet för att säkerställa att arbetet utförs på ett säkert och effektivt sätt.Vi är stolta över att erbjuda en mängd olika snickeritjänster som inkluderar allt från skapande av unika möbler till installation av fönster och dörrar. Vårt mål är att säkerställa att våra kunder är helt nöjda med det arbete vi utför och vi är alltid tillgängliga för att diskutera projekt och ge råd om de bästa lösningarna för deras behov.Oavsett om du behöver en snickare för en mindre reparation eller ett större snickeriprojekt, kan du lita på att WIN Bygg AB har den kompetens och erfarenhet som krävs för att få jobbet gjort på ett tillfredsställande sätt. Vi är stolta över att ha byggt upp ett rykte som en ansedd och pålitlig byggfirma i Stockholm och vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå dina snickerimål.
Section Title Icon

Historiken

Låt oss bygga något kreativt tillsammans

WIN Bygg AB är ett nyligen registrerat företag som grundades av erfarna snickare med många års erfarenhet inom branschen. Vi grundades i mars 2023 och sedan dess har vi arbetat hårt för att etablera oss som en professionell och pålitlig byggfirma inom snickeribranschen.

Vårt Företag

WIN Bygg AB är en snickerifirma baserad i Stockholm som erbjuder högkvalitativa snickeritjänster av erfarna snickare. Vi strävar efter att leverera enastående kundservice och högkvalitativt arbete till konkurrenskraftiga priser.

vårt mål

Vårt mål på WIN Bygg AB är att skapa en win-win situation genom förhandlingar med våra kunder. Vi vill säkerställa att våra kunder är nöjda med kvaliteten på vårt arbete samtidigt som vi upprätthåller konkurrenskraftiga priser och fortsätter att växa som ett företag.

Section Title Icon

Personal

Möt våra experter

Vår personal är fullt kvalificerad för alla snickeriarbeten