Social IconSocial IconSocial Icon
Section Title Icon

Våra tjänster

Populära tjänster

Vi klarar alla typer av jobb och utför allt inom snickeri. Inget jobb för stort eller för litet för våra skickliga snickare. Vi har stor och bred kompetens bland våra medarbetare, vilket garanterar ett väl utfört arbete oavsett kundens behov.

Section Title Icon

Nybyggnad

Bygga hus, attenfallhus eller friggebod?

Bor du i Stockholmsområdet och du vill bygga hus, attensfallhus eller friggebod? Ta hjälp av våra professionella snickare i Stockholm!

Vi gör det arbete som vi är experter på inom snickeri och de områden som kräver annan behörighet, kunskap eller om jobbet helt enkelt kräver en större arbetsstyrka så hyr vi in och anlitar de resurser som behövs.
Kontakta oss idag för att boka tid för ditt projekt!

Service Tab Image
Section Title Icon

Renovering

Renovering av kök och badrum

Renovering av kök och badrum? Vi på WIN Bygg AB är här för att hjälpa dig att förvandla ditt hem! Vi har många års erfarenhet av köks- och badrumsrenoveringar och arbetar med de senaste materialen och teknikerna för att skapa ett funktionellt och vackert utrymme.

Kontakta oss idag för att boka tid för ditt projekt!

Service Tab Image
Section Title Icon

Montering

Montering av köks- och badrumsinredning, dörrar, skjutdörrar, fönster, trappor, garderober, solpaneler osv.

Behöver du hjälp med montering av köks- och badrumsinredning, dörrar, skjutdörrar, fönster, trappor, garderober, solpaneler och mer? Vi på WIN Bygg AB är experter på snickeri och montering.

Vårt erfarna och kunniga team av snickare arbetar noggrant och effektivt för att säkerställa att allt blir perfekt installerat.
Kontakta oss idag för att boka tid för ditt projekt!

Service Tab Image
Section Title Icon

Alla Våra Tjänster

Letar du efter högkvalitativt snickeriarbete i Stockholm? WIN Bygg AB är din pålitliga partner för allt inom snickeri. Vi arbetar med privatpersoner, företag och föreningar, och vi är stolta över att ha byggt upp ett rykte för att vara pålitliga och högpresterande.

Service IconNybyggnad

Letar du efter en pålitlig snickerifirma som kan hjälpa dig bygga ditt drömhus i Stockholmsområdet? Vår firma av professionella snickare i Stockholm är här för att hjälpa till!

Vi har gedigen erfarenhet av att bygga allt från hus till attenfallshus och friggebodar, och vi har de nödvändiga kunskaperna och färdigheterna för att se till att ditt projekt blir en framgång. Vi använder oss av de senaste teknikerna och verktygen för att garantera att vårt arbete är av högsta kvalitet och att det uppfyller dina önskemål.

Vi tar hand om allt från grundläggning till takkonstruktion och inredning, och vi är experter på snickeriarbete. Vi använder bara de bästa materialen för att garantera att ditt nya hem håller i många år framöver.

Kontakta vår firma idag för att boka ett möte med våra snickare i Stockholm. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga din dröm om ett vackert och funktionellt hem i Stockholmsområdet!

Service IconPlatsbyggd

Letar du efter en erfaren och pålitlig snickerifirma som kan hjälpa dig med platsbyggda lösningar i Stockholmsområdet? Vår firma av professionella snickare i Stockholm är här för att hjälpa till!

Vi har en gedigen erfarenhet av att designa och bygga platsbyggda lösningar som köksinredning, garderober, bokhyllor och andra anpassade möbler. Vi använder bara högkvalitativa material och de senaste teknikerna för att säkerställa att varje projekt är enastående.

Vi förstår att varje kund har sina egna unika behov och önskemål, och vi arbetar tillsammans med dig för att skapa en platsbyggd lösning som passar dina specifika krav och stil. Vi är flexibla och anpassningsbara för att säkerställa att varje projekt är en framgång.

Kontakta vår firma idag för att boka en konsultation med våra snickare i Stockholm. Vi är redo att hjälpa dig att skapa den perfekta platsbyggda lösningen för ditt hem eller kontor i Stockholmsområdet.

Service IconAltaner

Vill du ha en vacker altan för att njuta av sommaren i Stockholmsområdet? Vår firma av professionella snickare i Stockholm är här för att hjälpa till!

Vi har en omfattande erfarenhet av att bygga altaner av högsta kvalitet, och vi använder bara de bästa materialen för att garantera att din nya altan står emot väder och vind i många år framöver.

Vi förstår att varje kund har unika behov och önskemål, och vi arbetar tillsammans med dig för att skapa en altan som passar dina specifika krav och stil. Vi är flexibla och anpassningsbara för att säkerställa att varje projekt är en framgång.

Vi tar hand om allt från design till konstruktion och installation, och vi garanterar att ditt projekt kommer att bli färdigt i tid och inom budget.
Våra snickare i Stockholm är erfarna och kunniga, och de använder de senaste teknikerna för att säkerställa att varje jobb är av högsta kvalitet.

Kontakta vår firma idag för att boka en konsultation med våra snickare i Stockholm. Vi är redo att hjälpa dig att skapa den perfekta altanen för ditt hem i Stockholmsområdet.

Service IconGolvläggnig

Behöver du hjälp med golvläggning i Stockholmsområdet? Vår firma av erfarna snickare i Stockholm är här för att hjälpa till!

Vi har en omfattande erfarenhet av att lägga golv av alla typer, från trä till laminat och vinyl. Vi använder bara högkvalitativa material och de senaste teknikerna för att säkerställa att ditt nya golv blir av högsta kvalitet.

Våra snickare i Stockholm är experter på att utföra golvläggning på ett noggrant och professionellt sätt. Vi tar hand om allt från planering och förberedelser till installation och efterarbete, så du kan luta dig tillbaka och lita på att jobbet blir utfört på ett smidigt sätt.

Vi förstår att varje kund har unika önskemål och krav på sitt golv, och vi arbetar tillsammans med dig för att skapa ett resultat som passar din specifika stil och behov. Vi är flexibla och anpassningsbara för att säkerställa att varje projekt blir en framgång.

Kontakta vår firma idag för att boka en konsultation med våra snickare i Stockholm. Vi är redo att hjälpa dig att skapa ett vackert och hållbart golv för ditt hem i Stockholmsområdet.

Service IconKöksrenovering

Vill du förnya ditt kök i Stockholmsområdet? Låt vår erfarna snickerifirma hjälpa till med en professionell köksrenovering!

Vi är specialiserade på att utföra köksrenoveringar av hög kvalitet, och våra snickare i Stockholm har omfattande kunskap och erfarenhet inom området. Vi arbetar med dig för att förstå dina önskemål och krav för ditt nya kök, och skapar sedan en skräddarsydd plan för att säkerställa att resultatet blir precis som du vill ha det.

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom köksrenovering, inklusive byggande av nya köksskåp och bänkskivor, installation av vitvaror, golvläggning, målning och mycket mer. Vi arbetar med högkvalitativa material och modern teknik för att säkerställa att ditt nya kök blir både vackert och hållbart.

Våra snickare i Stockholm är kända för att utföra jobben på ett noggrant och professionellt sätt, och vi tar hand om allt från planering och förberedelse till slutlig installation och efterarbete. Vi är stolta över att ha en hög kundnöjdhet och arbetar hårt för att säkerställa att du är helt nöjd med ditt nya kök.

Kontakta vår snickerifirma idag för att boka en konsultation med våra snickare i Stockholm. Vi är redo att hjälpa dig att skapa ditt drömkök och förvandla ditt hem i Stockholmsområdet.

Service Iconbadrumsrenovering

Behöver du renovera ditt badrum i Stockholm? Vår snickerifirma har ett team av skickliga platsättare som kan hjälpa dig att skapa en unik och funktionell badrumsdesign.

Vi har erfarenhet av att utföra badrumsrenoveringar i Stockholm och har hjälpt många kunder att förvandla sina gamla badrum till moderna och praktiska utrymmen. Våra platsättare i Stockholm är experter på att arbeta med keramik, klinker och andra material som används för att skapa en tålig och vacker yta.

Vi tar hand om allt från demontering av den gamla inredningen till installation av den nya. Våra platsättare i Stockholm är noga med att följa säkerhetsföreskrifter och byggregler för att säkerställa att arbetet utförs på ett säkert och effektivt sätt. Vi arbetar också med högkvalitativa material för att säkerställa att resultatet är både vackert och hållbart.

Vårt mål är att överträffa dina förväntningar och ge dig den bästa möjliga badrumsrenoveringen i Stockholm. Vi arbetar med dig för att skapa en design som passar dina behov och budget och som du kommer att älska i många år framöver.

Kontakta vår snickerifirma idag för att boka en konsultation med våra platsättare i Stockholm. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa ditt drömbadrum!

Service IconByta träfasad

Behöver du byta ut din gamla träfasad i Stockholmsområdet? Vår professionella snickerifirma är här för att hjälpa dig!

Vi har en erfaren och kunnig personal av snickare i Stockholm som är specialiserade på att byta träfasad på både privata och kommersiella fastigheter. Vi arbetar med högkvalitativa material och modern teknik för att säkerställa att din nya träfasad blir både vacker och hållbar.

Vi förstår att varje fastighet är unik, och därför anpassar vi våra tjänster för att passa dina specifika behov och önskemål. Vi erbjuder också skräddarsydda lösningar för att matcha din fastighets stil och arkitektur.

Våra snickare i Stockholm är mycket skickliga och arbetar med precision och noggrannhet för att se till att arbetet utförs till högsta standard. Vi tar hand om allt från planering och förberedelse till slutlig installation och efterarbete. Vi garanterar att du kommer att vara nöjd med resultatet.

Kontakta vår snickerifirma idag för att boka en konsultation med våra snickare i Stockholm. Vi är redo att hjälpa dig att ge din fastighet en ny och förbättrad utseende med en helt ny träfasad.

Service Icontotalrenovering

Behöver du utföra en totalrenovering av ditt hem i Stockholm? Vår snickerifirma har ett team av skickliga snickare som kan hjälpa dig att skapa det utrymme du drömt om.

Vi har lång erfarenhet av att utföra totalrenoveringar i Stockholm och har hjälpt många kunder att förvandla sina gamla hem till moderna och funktionella utrymmen. Våra snickare i Stockholm är experter på att arbeta med olika typer av material och kan hjälpa dig att skapa en design som passar dina behov och stil.

Vi tar hand om allt från rivning till installation av den nya inredningen. Våra snickare i Stockholm är noga med att följa säkerhetsföreskrifter och byggregler för att säkerställa att arbetet utförs på ett säkert och effektivt sätt. Vi arbetar också med högkvalitativa material för att säkerställa att resultatet är både vackert och hållbart.

Vi förstår vikten av att ha ett hem som är funktionellt och estetiskt tilltalande. Därför arbetar vi tätt tillsammans med våra kunder för att skapa en design som passar deras behov och önskemål. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och ge dig den bästa möjliga totalrenoveringen i Stockholm.

Kontakta vår snickerifirma idag för att boka en konsultation med våra snickare i Stockholm. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa ditt drömhem!

Service IconTakarbete

Letar du efter en pålitlig snickerifirma i Stockholm som kan ta hand om ditt takarbete? Då har du kommit rätt! Vårt team av professionella snickare har årtionden av erfarenhet inom takkonstruktion och reparation. Oavsett om du behöver reparation av läckande tak eller en fullständig takrenovering, kan våra kunniga snickare hjälpa till.

Vi är specialiserade på att arbeta med olika typer av takmaterial och vi använder bara högkvalitativa material för att se till att ditt tak håller länge. Våra snickare är också utbildade och certifierade för att arbeta på höga höjder och vi följer alltid de strikta säkerhetsstandarderna för att säkerställa att arbetet görs på ett säkert sätt.

Kontakta oss idag för att boka en konsultation med en av våra erfarna snickare. Vi är redo att hjälpa dig med ditt takarbete i Stockholm och ser fram emot att höra från dig!

Service IconHyra Snickare

Behöver du hyra snickare i Stockholm för ditt projekt? Vår snickerifirma har ett team av professionella och kunniga snickare som kan hjälpa till med allt från små till stora projekt. Våra snickare har erfarenhet inom olika typer av snickeriarbete och är tillgängliga för både korta och långa uppdrag.

Vi vet att det kan vara svårt att hitta pålitliga snickare för ditt projekt, men du kan lita på oss för att ge dig den bästa snickeritjänsten i Stockholm. Våra snickare är utbildade och erfarna inom sina respektive områden och vi ser till att alltid använda högkvalitativa material och verktyg för att uppnå de bästa resultaten.

Oavsett om du behöver hyra en enskild snickare eller en hel arbetsstyrka, kan vi hjälpa dig att hitta rätt personer för ditt projekt. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och för att få en offert. Vi är redo att hjälpa dig med dina snickeribehov i Stockholm!

Läs Mer