Social IconSocial IconSocial Icon
Section Title Icon

Prislista

Hög kvalitet till låga priser

Alla våra hushållsnära tjänster, inklusive våra snickeritjänster, är avdragsgilla enligt ROT-avdraget. Detta innebär att du som kund har möjlighet att få upp till 30% av arbetskostnaden avdragsgill på din deklaration. Detta gör våra tjänster mer ekonomiskt fördelaktiga och ger dig som kund ett mer överkomligt pris för dina projekt. Vi hjälper dig gärna med att förstå de olika avdragsmöjligheterna och vad som gäller för ditt projekt. Kontakta oss idag för att ta reda på mer om hur vi kan hjälpa dig med dina snickeriprojekt på ett ekonomiskt fördelaktigt sätt.

Timpris

495kr /timme ex moms

Pricing List Icon

Snickeriarbete

Pricing List Icon

Kvalitetsverktyg

Pricing List Icon

24/7-tjänst

Pricing List Icon

Jobbgaranti

Pricing List Icon

Snabbservice

OBS! Servicebil räknas som en timme

OBS! Debitering minst 4 timmar

Fastpris

Självklart!

Behöver du hjälp med ett snickeriprojekt men är osäker på kostnaderna? Vi erbjuder nu fastpris för en rad olika snickeritjänster. Med vår fasta prissättning kan du känna dig trygg och säker på att du inte kommer att överraskas av oväntade kostnader. Med våra fasta priser kan du också enkelt planera ditt projekt och undvika onödigt stress. Vi tror på att erbjuda transparenta priser och högkvalitativa tjänster till våra kunder, vilket är varför vi har valt att införa vår fastpris-policy. Så oavsett vilket snickeriprojekt du behöver hjälp med, kan du lita på att våra fasta priser ger dig en ekonomiskt fördelaktig lösning.

Feature Item Icon

Vi erbjuder 24/7-tjänst

WIN Bygg AB är tillgängligt och redo att hjälpa sina kunder dygnet runt, sju dagar i veckan. Detta kan vara särskilt viktigt för kunder som behöver akut hjälp eller snabb service utanför vanliga arbetstider.

Feature Item Icon

Certifierade snickare

Våra snickare har genomgått en mängd olika utbildningar och träningsprogram för att kunna hantera olika typer av arbetsuppgifter inom bygg, vilket gör dem väl rustade för att utföra en rad olika snickeriarbeten på ett professionellt sätt.